REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA CONCURSUL CAMPANIEI “NUNTA PE PLAJA CELEBREAZA FEMEIA”

 In Blog

Organizatorul Concursului (denumit in continuare„Concursul”) este S.C. GARAJUL DE PR S.R.L., cu sediul in Municipiul Timisoara, Calea Torontalului km.6, in incinta PITT, jud.Timis, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J35/2758/2013, CUI: 32433959. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Tombola se va desfasura in perioada 1-20 martie 2019, pe paginile de de Facebook si Instagram ale Nunta pe Plaja si ale partenerului Razvan Cotea (cotearazvan.ro).

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul-tombola este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania sau in strainatate, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participantii la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului. Numele participantilor la concursul-tombola organizat de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. si partenerul Razvan Cotea (cotearazvan.ro) nu vor fi facute publice pentru niciun motiv, exceptie facand solicitarile oficiale formulate de institutiile statului cu competente in acest sens.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla detaliile si conditiile de participare cu ocazia semnarii contractelor de prestari servicii care au ca obiect organizarea de evenimente de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. Dupa semnarea contractului de prestari servicii cu societatea GARAJUL de PR S.R.L., beneficiarii serviciilor prestate de catre societatea anterior mentionata, vor intra in concursul-tombola organizat de Razvan Cotea (cotearazvan.ro). Optiunea va fi facuta in scris.

Detaliile tombolei organizate cu sprijinul Razvan Cotea (cotearazvan.ro) vor putea fi consultate pe: https://nuntapeplaja.ro/blog/ Participantii se pot inscrie in concurs incepand cu data de 1 martie si pana in data de 20 martie 2019, astfel:

 

  1. Intra pe pagina de Facebook : “Nunta Pe Plaja”
  2. Da LIKE la pagina “Nunta pe Plaja” 
  3. Semneaza un contract de prestari servicii cu Prestatorul Garajul de PR SRL pentru o nunta de minim 20 persoane pentru Destinatia de nunta: Grecia (Thassos, Atena sau Santorini).

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda un singur premiu, constand intr-un pachet de servicii fotografie de nunta, in valoare de 1.000 euro +TVA realizat de Razvan Cotea (cotearazvan.ro). Premiul consta in:
-PREZENTA FOTOGRAFULUI COTEA RAZVAN + UN ASISTENT IN ZIUA EVENIMENTULUI desfasurat in grecia

-SEDINTA FOTO CU MIRII IN ZIUA NUNTII

-SORTAREA SI EDITAREA FOTOGRAFIILOR

-GALERIE ONLINE SECURIZATA 2 LUNI

-1 ALBUM 30×60 CM (DESCHIS) 30 DE PAGINI

-PASTRAREA FOTOGRAFIILOR IN ARHIVA timp de 2 ANI

 

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi anuntat in urma procedurii de tragere la sorti dintre participantii care si-au formulat intentia de a participa la tragerea la sorti si au respectat conditiile concursului organizat de societatea GARAJUL de PR S.R.L. Procedura de tragere la sorti precum si datele participantilor nu sunt publice.

SECTIUNEA 8. CRITERII DE JURIZARE

Accesarea de catre participantii la concursurile tombola a paginilor de Facebook si Instagram apartinand organizatorului Nunta pe plaja si a partenerului acestuia Razvan Cotea (cotearazvan.ro) urmata de postarea unui LIKE pe toate aceste pagini.

SECTIUNEA 9. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in maxim 72 ore dupa deliberare, astfel: va fi contactat prin intermediul datelor de contact, pe care le are completate in contractul de prestari servicii  si i se va afisa numele pe pagina Nunta pe plaja.

In cazul in care castigatorul nu trimite in termen de 5 zile calendaristice (de la data la care a fost declarat castigator) informatiile solicitate de Organizator sau, daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui participant, prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive obiective, care nu-i angajeaza in vreun fel raspunderea. Castigatorul va intra personal in posesia premiului in termen de 10 zile lucratoare de la tragerea la sorti organizata de GARAJUL de PR S.R.L.

SECTIUNEA 10. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau care intra sub sfera de incidenta a drepturilor de autor pe facebook.com.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina mesajele defaimatoare, injuriile si orice alte mesaje cu continut trivial, din respect pentru publicul si clientela sa.

SECTIUNEA 11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 20 martie 2019, ora 24.00.

Prin derogare de la cele expuse mai sus, concursul-tombola poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului-tombola este disponibil in mod gratuit pe adresa www.nuntapeplaja.ro. Prin participarea la acest Concurs-tombola, participantii isi exprima acordul de a respecta in integralitate clauzele prevazute in Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Nunta pe plaja sau pe siteul www.nuntapeplaja.ro.

SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei isi asuma raspunderea pentru plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit.

SECTIUNEA 14. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concursul-tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Recent Posts

Leave a Comment