Draga mireasa-mire,

Parteneri

Fiecare nunta scrie o poveste. Ne plac oamenii si experientele lor, ne place sa construim o relatie umana si sa facem acel transfer de incredere, incat sa scapi de “frica” unei nunti la distanta. Ne straduim sa iti respectam toate dorintele pentru ca tu sa ai nunta visata. Stim ca ai multe curiozitati si detalii, pe care vrei sa ni le spui. Avem timpul si rabdarea necesare pentru a-ti asculta nevoile.

Coafura potrivita pentru Nunta pe Plaja

Soare, valurile marii si un par neascultator? Cristi Pascu iti spune, care sunt trucurile si trendurile coafurii potrivite pentru una dintre cele mai frumoase zile ale tale, ziua nuntii.

Relaxare “prin plutire” inainte de nunta pe plaja!

Nunta este un moment important in viata fiecaruia dintre noi. Stresul si oboseala nu trebuie sa faca parte din povestea nunta pe plaja.
La Advice Vlog|Nunta pe Plaja vorbim despre metode de relaxare prin plutire cu Vladimir Buliga, de la Float Room – www.thefloatroom.ro

Albirea dentara inainte de nunta, pentru un zambet “artistic”

Te gandesti sa apelezi la medicul stomatolog pentru un tratament de albire dentara inainte de nunta? Fie ca mergi pe plaja sau nu, regulile sunt aceleasi.

La Advice Vlog|Nunta pe Plaja vorbim cu Dr. Diana Teutul și Dentalmed Luxury Dental Clinic www.dental-med.ro care sunt pasii pentru a avea un zambet alb, sanatos si stralucitor in ziua cea mare.

Mire pe plaja, la 4 ace in pasteluri si in. Costumul mirelui- problema rezolvata!

Fiindca stim că alegerea costumului de mire este la fel de complicata ca in cazul rochiei de mireasa, la Advice Vlog|Nunta pe Plaja vorbim cu Adrian Belbe, Style Advisor la Tudor. Personal Tailor, www.tudor-tailor.com/ro si aflam care sunt culorile, materialele și accesoriile care compun un outfit perfect.

O vizita la dermatolog inainte de nunta, pentru un ten perfect!

Te pregatesti pentru o nunta de vis, pe plaja, si iti doresti ca pielea ta sa arate perfect?

La Advice Vlog|Nuntă pe Plaja vorbim despre metode de ingrijire si infrumusetare a pielii, cu Dr. Nadita Popovici , de la Centrul de dermato-estetica DermaSkin- www.dermaskin.ro

Cere oferta pentru o nunta de vis

Îmi exprim consimțământul în mod expres și neechivoc pentru a fi contactat în scopuri de marketing

   Am citit și am înțeles politica de protecție a datelor

©2017 Toate drepturile rezervate. Created by