Îți spunem cu drag “Bun venit!”, ȚIE și VISULUI tău de a avea o nuntă pe plajă de neuitat!

 In Blog

Ai început să plănuiești deja ziua cea mare? Dacă îți dorești o nuntă altfel, pe o plajă romantică sau exotică, ai nimerit exact unde trebuie. Noi putem să o organizăm pentru tine, de la zero, exact așa cum îți imaginezi.

Fie că veți petrece înconjurați de palmieri pe o plajă cu nisip alb și apă de culoarea smaraldului din Mexic sau Thailanda, fie că alegi să îi spui „DA” celui drag pe plajele romantice din Grecia (Thassos sau Santorini) sau chiar pe frumoasele noastre plaje din România, noi preluăm toate grijile și stresul organizării, treaba voastră este să vă trăiți visul.

În plus, pentru că ne place să oferim și noi daruri mirilor, dacă alegi o nuntă pe plajă in Grecia (Thassos) sau România, indiferent de numărul de persoane și semnezi contractul până în data de 1 mai, noi îți face CADOU decorațiunile (arcada si aranjamentele de pe mesele invitaților) care să contribuie la o nuntă ca-n filme.

Ce trebuie sa faci?

Pentru început, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi câmpurile de mai jos, cu câteva informații legate de evenimentul vostru, iar noi revenim în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată! Mai departe, consultanții noștri te vor însoți pas cu pas, astfel incât totul să iasă perfect!

Ne vedem cu drag pe plajă!

###

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA PROMOTIA  “DECORATIUNI GRATUITE LA NUNTA PE PLAJA”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Promotiei S.C. GARAJUL DE PR S.R.L., cu sediul in Municipiul Timisoara, strada Orsova nr. 20, mansarda, ap. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J35/2758/2013, CUI: 32433959, cont IBAN:RO05BTRLEURCRT0337377401, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Timisoara. Promotia se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI

Promotia se va desfasura in perioada 29 martie 2018 – 1 mai 2018,  pe paginile de Facebook, siteul oficial: www.nuntapeplaja.ro si Google.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania sau in strainatate, care respecta conditiile prezentului regulament si care, urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta Promotie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la Promotie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare cu prilejul completarii datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participantii la inscrierea in promotie exclusiv in scopul realizarii si atribuirii beneficiilor Promotiei. Numele participantilor la Promotia organizata de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. nu vor fi facute publice pentru niciun motiv, exceptie facand solicitarile oficiale formulate de institutiile statului cu competente in acest sens.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI

Utilizatorii vor afla detaliile si conditiile de participare cu ocazia ofertarii de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. a serviciilor realizate de catre aceasta societate. Toti cei ofertati in perioada mentionata, daca semneaza un contract cu societatea primesc decoratiunile nuntii gratuit.  Decoratiunile constau in arcada pe plaja (constand in panze si 2 buchete de flori), aranjamentele pe mesele invitatilor (constand in scoici si lumanari). Promotia este valabila pentru nunti organizate in destinatiile: Romania (litoralul romanesc) si Grecia (insula Thassos).

SECTIUNEA 6.  BENEFICIILE PROMOTIEI

Toti cei care incheie contracte in perioada mentionata in prezentul regulament la sectiunea 2, primesc  gratuit decoratiunile, valoare acestora fiind de 500 euro (cu TVA inclus).

SECTIUNEA 7.   CRITERII DE PARTICIPARE LA PROMOTIE

Participantii, pentru a indeplini conditiile de eligibilitate ale Promotiei indicate mai sus, au obligatia sa incheie un contract pentru o nunta a carei valoare minima sa fie  5.000 euro (cu TVA inclus).

SECTIUNEA 8.   DREPTURI DE AUTOR

Fiecare participant la prezenta Promotie este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, care pot decurge in urma postarii pe facebook.com sau google a unor imagini inadecvate sau care, intra sub sfera de incidenta a drepturilor de autor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din toate mediile online, mesajele defaimatoare, injuriile si orice alte mesaje cu continut trivial, care aduc atingere onoarei, reputației sau a bunelor moravuri, toate aceste demersuri avand la baza respectul pe care Organizatorul il are pentru publicul si clientela sa.

SECTIUNEA 9. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta Promotie va inceta de drept la data de 1 mai 2018, ora 24.00.

Prin derogare de la cele expuse mai sus, promotia poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea Promotiei si a contractelor semnate de organizator in conditiile enuntate la sectiunea 6.

SECTIUNEA 10.  REGULAMENTUL PROMOTIEI

Regulamentul Promotiei este disponibil in mod gratuit pe adresa www.nuntapeplaja.ro. Prin participarea la aceasta Promotie, participantii isi exprima acordul de a respecta in integralitate clauzele prevazute in Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Nunta pe plaja sau pe siteul www.nuntapeplaja.ro.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul promotiei isi asuma raspunderea pentru plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de promotiile oferite.

SECTIUNEA 12. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor investi cu solutionarea litigiului, instantelor romane competente.

Recommended Posts

Leave a Comment