CONCURS: Spune ‚DA’ pe plajă în 2018

 In Blog

S-a deschis sezonul la “împlinirea viselor”!

Poți avea parte de-o nuntă pe plajă ca-n filme, dar și de surprize frumoase din partea noastră, pentru câteva detalii care fac diferența!

Alege să-ți organizezi nunta pe plajă și poți câștiga un voucher de albire dentară pentru EA.

Ai început să plănuiești deja ziua cea mare? Dacă îți dorești o nuntă de vis, pe o plajă romantică sau exotică, noi putem să o organizăm de la zero, exact așa cum îți imaginezi.

Fie că veți petrece înconjurați de palmieri pe o plajă cu nisip alb și apă de culoarea smaraldului din Mexic sau Thailanda, fie că alegi să îi spui „DA” celui drag pe plajele romantice din Grecia (Thassos sau Santorini), știm că îți dorești să arătați perfect în ziua cea mare.

Așa că Nuntă pe Plajă și partenerii noștri îți vin în ajutor!

Alege unul dintre pachetele personalizate Nuntă pe Plajă și poți câștiga, prin tragere la sorți:

Ce trebuie să faci:

###

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA CONCURSUL CAMPANIEI “NUNTA PE PLAJA”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului (denumit in continuare„Concursul”) este S.C. GARAJUL DE PR S.R.L., cu sediul in Municipiul Timisoara, strada Orsova nr. 20, mansarda, ap. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J35/2758/2013, CUI: 32433959, cont IBAN:RO05BTRLEURCRT0337377401, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Timisoara. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Tombola se va desfasura in perioada 12 martie- 15 aprilie 2018,  pe paginile de  de Facebook si Instagram ale Nunta pe Plaja si ale partenerului  Dental Med Luxury Dental Clinic.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul-tombola este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania sau in strainatate, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participantii la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului. Numele participantilor la concursul-tombola organizat de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. si partenerul DentalMed Luxury Dental Clinic nu vor fi facute publice pentru niciun motiv, exceptie facand solicitarile oficiale formulate de institutiile statului cu competente in acest sens.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla detaliile si conditiile de participare cu ocazia semnarii contractelor de prestari servicii care au ca obiect organizarea de evenimente de catre societatea GARAJUL de PR S.R.L. . Dupa semnarea contractului de prestari servicii cu societatea GARAJUL de PR S.R.L., beneficiarii serviciilor prestate de catre societatea anterior mentionata, vor intra in concursul-tombola organizat de DentalMed Luxury Dental Clinic. Optiunea va fi facuta in scris.

Detaliile tombolei organizate cu sprijinul DentalMed Luxury Dental Clinic vor putea fi consultate pe: https://nuntapeplaja.ro/blog/ Participantii se pot inscrie in concurs incepand cu data de 12 martie si pana in data de 15 aprilie 2018, astfel:

  1. Intra pe pagina Nunta pe plaja de pe Facebook.
  2. Da LIKE atat la pagina [Nunta pe Plaja] cat si la pagina [DentalMed Luxury Dental Clinic]

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda un singur premiu, constand intr-un tratament de albire dentara, in valoare maxima 2100 de lei +TVA realizat de clinica dentara DentalMed Luxury Dental Clinic.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi anuntat in urma procedurii de tragere la sorti dintre participantii care si-au formulat intentia de a participa la tragerea la sorti organizata de societatea GARAJUL de PR S.R.L. procedura de tragere la sorti precum si datele participantilor nu sunt publice.

SECTIUNEA 8. CRITERII DE JURIZARE

Accesarea de catre participantii la concursurile tombola a paginilor de Facebook si Instagram apartinand organizatorului Nunta pe plaja si a partenerului acestuia DentalMed Luxury Dental Clinic urmata de postarea unui LIKE pe toate aceste pagini.

SECTIUNEA 9. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in maxim 72 ore dupa deliberare, astfel: va fi contactat prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le are completate in contractul de prestari servicii  si i se va afisa numele pe pagina Nunta pe plaja.

In cazul in care castigatorul nu trimite in termen de 5 zile calendaristice (de la data la care a fost declara castigator) informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui participant, prin acelasi mechanism de tragere la sorti.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive obiective, care nu-i angajeaza in vreun fel raspunderea. Castigatorul va intra personal in posesia premiului in termen de 10 zile lucratoare de la tragerea la sorti organizata de GARAJUL de PR S.R.L.

SECTIUNEA 10. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau care intra sub sfera de incidenta a drepturilor de autor pe facebook.com.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina mesajele defaimatoare, injuriile si orice alte mesaje cu continut trivial, din respect pentru publicul si clientela sa.

SECTIUNEA 11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 15 aprilie 2018, ora 24.00.

Prin derogare de la cele expuse mai sus, concursul-tombola poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului-tombola este disponibil in mod gratuit pe adresa www.nuntapeplaja.ro. Prin participarea la acest Concurs-tombola, participantii isi exprima acordul de a respecta in integralitate clauzele prevazute in Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Nunta pe plaja sau pe siteul www.nuntapeplaja.ro.

SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei isi asuma raspunderea pentru plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit.

SECTIUNEA 14. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concursul-tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Recommended Posts

Leave a Comment